Presentation av mig själv!

Publicerat: 2011-06-27 | 11:37:39 i Allmänt
Jag heter då Evelina Johansson är 19 år och bor i en stad som heter Skövde. Min fritid spenderas mycket i på stall lindsberg där min medryttar ponny Figaro V står, han är en newforest D-ponny på elva år och är efter Vernons peeping tom, figaro har har tre till fyra dagar i veckan. Jag umgås mycket med mina vänner och min pojkvän som jag hålt ihop med i ca fyra år. Ett annat stort intresse hos mig är konst och musik, jag både sjunger och spelar gitarr.
Jag fick min ADHD diagnos när jag gick i tvåan på gymnasiet. Vi ( jag och min familj ) har dock alltid vetat att jag haft det , hjälpen kom dock några år försent eftersom jag slussats runt bland 4 olika skolor och lärare som blundat för mina problem.
Anledningen till varför jag startade den här bloggen är för att jag vill informera människor om hur det är att leva med ADHD, och hjälpa andra med diagnosen. Eftersom att jag är en människa som har ett stort intresse för människor i behov tycker jag att det är viktigt att om man själv har och kan en diagnos innan och utan, ska den kunskapen finnas till för de människor som kanske inte riktigt kan, vill eller har lärt sig att hantera/ acceptera sin sjukdom.

Jag tar emot alla frågor, och ska försöka svara på dem så gott jag kan.

" Adhd är inte bara någonting som kommer och går, det är nångonting som är jag"

Testing

Publicerat: 2011-06-27 | 11:09:02 i Allmänt

Hej, har precis startat igång min blogg och håller just nu på med en desing. Så detta är ett test inlägg :)


RSS 2.0